Foto

Tut i luren! Bröllop i Mem

Idag har jag fotat årets första bröllop! I Mem av alla ställen. Här möter Göta Kanal Östersjön och jag har sedan jag besökte Mem första gången, i och med att jag gjorde Café Östergötland 2015, velat fotografera bröllop här.

Caroline och Elis gifte på sin 10-årsdag med vigselplats vid havet. Så fint på alla sätt! <3

Är alltid så nervös inför första bröllopet för säsongen, tänker att jag ska ha glömt hur man gör och bara sabba alla bilder. Som tur är hade jag inget att oroa mig för. Caroline och Elis lugn smittade av sig redan från början och är brudparet chill blir jag det med.

I typ 30 grader och stekande sol fotade vi porträtten, hittade den skugga som fanns. När det var dags för vigseln försvann solen och den blå himlen byttes ut mot en grå och lätt dramatisk sådan. Det blir dock väldigt fint på bild så efter vigseln tog vi några fler bilder ute vid fyren vid vattnet. Det blev typ de bästa bilderna, så glad att brudparet gick med på att ta 10 minuter där tillsammans med mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.