Livet

3 saker jag vill göra i sommar

Testa SUP (Stand Up Paddeling)

Det ser SÅ härligt ut! Och Linköpings Kajak hyr ut brädor i stan i Stångån på torsdagar hela sommaren. En timme för 150 pix. Yeah!

Tälta

Vet ni att jag köpte ett tält förra sommaren av pengar jag fick i födelsedagspresent och jag har inte ens packat upp det en endaste gång? Whaaaaat? Helt galet ju. Men i sommar känner jag på mig att det är dags.

Springa/gå LOK-milen

Jag tänkte på det ikväll när Fredrik och jag gick i skogen i Vidingsjö.. Hur härligt det var när vi sprang LOK-milen var för sig och möttes upp i ”mål”. LOK-milen är en varierande milslång slinga i Vidingsjöskogen full av rötter och stenar. Kanske det blir ett kärt återseende här snart?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Trail & Inspiration 10 juni, 2019 at 22:41

  Låter som mysiga planer! :-)
  Vad är det för tält. *nyfiken*

  • Reply dessi 11 juni, 2019 at 11:39

   Haha det är ett från Marmot, ett tvåmannatält (kupol) ;)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.