Foto, Jobb

Caféboksjobb på Babettes

I våras startade vi projektet Café Östergötland – en guide till över 40 caféer runt om i Östergötland. Hur går det då? Jo efter en hel sommar med många mil i bil, tonvis med personer intervjuade och tusentals bilder tagna är vi inne på sluthampen!

Ivana och jag satte oss på Babettes kafferi och skrev på ett par texter till boken och insöp atmosfären i stans typ bästa café. Värmde frusna decemberhänder på en chai latte gjord på ekologisk mjölk.

DSC_2973
DSC_3015
DSC_2971
DSC_3037
DSC_3045
DSC_3082
DSC_3086

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply åsa 6 december, 2014 at 18:01

  Hej

  Ska bli kul att se slutresultatet.
  Jag älskar att söka nya häriga cafeer, speciellt de där som inte finns mitt i stan, utan de där lite oväntande ställena, med hembakat och genuin känsla.

  Har du hittat några nya smultronställen du kan tipsa om?

  • Reply dessi 7 december, 2014 at 14:15

   Vad kul att du tycker det! :) Ja det finns några som jag verkligen tyckte mycket om, bland annat Gubbens Trädgård i Norrköping, Café Villa Flora i Billbäcks plantskola i Svärtinge och Boställets vedugnsbageri i Maspelösa.

 • Reply åsa 27 december, 2014 at 20:43

  Något år har jag varit vid gubbensträdgård vid Norrköpings kulturkalas (eller vad det heter) då har de tänt ljus i hela trädgården – mkt mysigt.
  Även en allhelgona/eller Halloween hade de öppet med häxor och häxbrygder som rykte i trädgården. Men jag har inte sett att de har det, de senaste åren.

  Villa Flora är det enda av de tre som jag inte testat ännu. Vi var på väg dit flera ggr i somras men av olika anledningar blev det inte av.

  • Reply dessi 28 december, 2014 at 21:31

   Åh vad mysigt! Gubbens trädgård är ju en oas i stan i Norrköping.

   Villa Flora har stängt för säsongen just nu men öppnar igen i april tror jag :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.