Cykel, Foto

Cykel + foto = sant

Egentligen skulle jag ha kört CrossFit ikväll, men då jag är världens sämsta planeringsmänniska gick det i stöpet och jag glömde att avboka passet så nu får jag skämmas!

I vanliga fall är jag en allt eller inget person. Går det inte som jag vill så skiter jag i det helt. Men idag valde jag att sluta med det. Vi hoppade upp på cyklarna och tog en cykeltur istället. Ett mycket bra val visade det sig.

Jag har kombinerat två av mina favoritsaker – foto och cykling. Jag njuter jag mer av en upplevelse när jag fångar den på bild. Jag känner mig tom utan en kamera till hands och det blir aldrig lika bra bilder med kompakten som med systemkameran. Jag älskar det faktum att jag köpte en cykel (spelar inte så stor roll vart jag cyklar, Scotten presterar grymt på alla underlag), jag älskar hur kroppen kändes och min närvaro. Att den här naturen finns nära mig så jag kan njuta av den när helst jag vill.

Det är en sådan här upplevelse som kommer stanna i hjärtat under en väldigt lång tid. Jag var lycklig ända in i själen ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Västgötskan 26 juli, 2012 at 08:11

  Skönt att höra att jag inte är den enda människan som inte tränar enligt planer… Hehe! ;-)
  Tycker cyklingen ser helt ljuvlig ut så du gjorde rätt!

 • Reply Florence Östergren 27 juli, 2012 at 14:09

  Det är alltid lika roligt att titta på dina fina bilder som du tar.
  Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.