Cykel

Cykelförvaring

I dagsläget har vi tre cyklar i vårt hushåll. I framtiden, då Fredrik köper en landsvägshoj, kommer vi ha fyra. En av anledningarna till att vi flyttar till den lägenhet vi ska bo i om ett par veckor är möjligheterna för cykelförvaring. I lägenheten finns två hallar. En entréhall där man hänger av sig jackan och ställer skorna, och en hall där man exempelvis kan förvara cyklar. De som bodde där tidigare utnyttjade rummet som en slags sällskapsdel, men jag har en dröm om att hänga upp våra hojar där.

Just nu kikar vi på lite olika upphängningsalternativ. Vi vill inte ställa dem på golvet utan tanken är att de ska förvaras på väggen. Och där finns det en uppsjö av olika varianter. Först funderade vi på att sätta upp två stålstolpar från golv till tak som man sedan fäster cykelhållare på.. Men sedan kom jag över något som heter Gravity stand (finns för två eller fyra cyklar) som inte behöver fästas i taket utan står av egen kraft.

gravity_stand

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lena Sannerholt 6 januari, 2016 at 10:59

    Hej Desiré! Letade efter en smart och snygg cykelupphängare och hamnade på din sida. Den du visar upp är den absolut snyggaste jag sett och jag undrar var du köpt den? Den skulle passa bra hemma hos oss.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.