Livet

Ta med kameran på promenaden

Ibland får man lura sig själv att ge sig ut och gå. I mitt fall brukar det funka bra med att ta en fotopromenad. Jag har alltså ett syfte med promenaden mer än att bara gå. Jag tog med mig kameran och mitt 70-200 och fotade fåglar. De höll sig på avstånd men jag fick några bilder på lite talgoxar. Det var riktigt kallt och vinden bet i kinderna på mig. Jag vet inte hur länge jag var ute men jag tippar på en halvtimme.

Så det är mitt bästa tips om man vill ta mer promenader för att få frisk luft och röra på sig – ta med kameran! :) Och du behöver inte ha en värstingkamera med värstingobjektiv. Det finns massor av olika motiv du kan fotografera med din kompaktkamera eller din mobil.

DSC_2734i
talgoxei
DSC_2726
DSC_2720i

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.