Cykel, Mountainbike

Cykelhaveri i paradiset

Sov alldeles för få timmar inatt och fick ställa in lite planer. Tog en tupplur och kände mig piggare och i eftermiddags tog jag en tur på mtb:n i skogen. Vallabanan är blöt på sina ställen efter nattens regn. Istället för att gegga ner mig styrde jag kosan mot intilliggande Gamla Linköping. Vitsippor överallt och nya lamm går i hagen i skogen. Stannade och fotograferade allt det vackra jag såg. Magnolia-träden stod i så fin blom utanför ett av Gamla Linköpings finaste hus.

Hade jag haft någon med mig hade jag lätt tagit en fika på Dahlbergs café, men nu var jag själv och dessutom la motorn av för första gången sedan jag köpte cykeln för 2-3 år sedan. Fick muskla hem 23 kg mtb men det gick ju det med. Fredrik tog ur batteriet och satte dit det igen och då startade motorn. Vilken tur! Hoppas det inte är ett ihållande fel bara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.