Cykel

Cykelhörnan börjar ta form

cykehorna

En anledning till att vi flyttade till just den här lägenheten var att den hade två hallar. En vanlig entréhall och ytterligare en som man kommer in i precis efter. Mellan entréhallen och köket alltså. De förra hyresgästerna hade haft denna del som ett extra sovrum, men vi tänkte direkt

”Cykelhörna!”

Och det har tagit oss lite tid att komma till där vi är nu. Fram tills idag har det stått flyttkartonger och överblivna möbler som vi tänkt skänka eller slänga från golv till tak. Idag hade vi äntligen motivation och tid att göra någonting åt det. Vi hyrde en släpa, åkte bort med lite möbler till min pappa och flyttade lådor till ett tillfälligt hyrt förråd.

Sen var det bara att rulla ut nya mattan, som stått och väntat i veckor på att få användas, och skriva upp tidningsstället. Där är det tänkt att vi ska ha den turkosa stolen, som vi precis beställt, med lite filtar och nån kudde i. Sedan ska man kunna sitta och ta en nespresso och läsa senaste numret av Bicycling. Ovanför den vita skänken ska det skruvas upp två tavlor, varav ena den rosa printen som jag pulat ihop i InDesign.

Och sist men inte minst; cykelupphängningen. Det blir två upphängningssystem från Cycloc. En rosa till mig och en svart till Fredrik.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Katja 17 mars, 2014 at 10:51

    åh era lyllos som har plats med en cykelhörna. kommer bli superfint!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.