Cykel, Mountainbike

Sluta lata mig!

Ledig idag! Ladda batterierna och njuta av de sista solstrålarna innan snöblasket(wtf?!) kommer igen.

Bestämde mig för att köra lite på Vallabanan och inte vara så jäkla lat som jag brukar vara. Jag sitter ner tungt i sadeln för det mesta, för att det är skönt och bekvämt. Eller njae, bekvämt vete sjutton för det blir väldigt mycket skumpigare och det går långsammare. Så, jag bestämde mig för att sitta lättare på sadeln och därmed få ett bättre flyt över rötter osv. och bli en mer alert cyklist.

Och det funkade ju bra, tills jag blev trött och satte mig tungt till rätta igen.

DSC006752

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.