Livet

Det är stabilt!

Läkarbesök idag, en sisådär 4 veckor efter kraschen. Han spanade in de nya röntgenbilderna som visade att kotan läker som den ska. Nu får röra mig mer och låta smärtan vara begränsningen.. Belasta ryggen genom (tunga) lyft får jag vänta med tills det är helt läkt om tre månader.

Det bästa av allt:

JAG FÅR CYKLA!

Stillsam grus/landsvägscykling alltså, inte skogsterräng där jag riskerar att skada mig igen. Men ändå. Cykla! ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katja 2 juli, 2014 at 10:31

  Fan va nice! Super! Och ta det försiktigt men det vet du ju redan :)

  • Reply dessi 2 juli, 2014 at 21:48

   Yes yes! Fänks :)

 • Reply anette 2 juli, 2014 at 11:54

  Vad skönt att det är stabilt o att du nu kan börja röra på dig igen.. Du hade verkligen en otrolig tur i oturen när du kraschade.. Vilken snygg klänning du har förresten. Var har du köpt den? Superfin på dig.
  Kramen

  • Reply dessi 2 juli, 2014 at 21:48

   Tack Anette! :)

   Klänningen har jag köpt på H&M för 99 kr!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.