Livet

Fotopromenad i min hemmastad

Våren är som gjord för fotopromenader! Har haft Roxie över natten och gick för att lämna hem henne igår. Vi besökte Trädgårdsföreningen och satte oss i gräset vid södra entrén och tittade på människor som susade förbi. Efter nån halvtimme kom Fredrik och mötte upp oss efter jobbet. Vi lämnade hem Roxie och så tog vi en sväng på stan. En fika på Simon’s och sen besök i några butiker, varav Akademibokhandeln där författaren Kerstin Bergman signerade sin nya bok – en deckare som utspelar sig här i Linköping.

Och så traskade vi hem genom Ramshäll och de vackra villorna.. Berga hage som har en fantastisk utsiktsplats. Här har man en skymt av Linköpings nya simhall som nu äntligen är invigd och öppen!

I Majelden hämtade jag ut lite kosttillskott och vi köpte en varsin isglass. Satte oss i gräset och kisade i solen en stund. ”Det här hade vi inte kunnat göra om vi hade barn”, sa jag. Det är ofta jag känner så. Jag behöver mycket me-time. Jag värdesätter frihet och spontanitet. Kan ju inte ens ha en egen hund för bövelen. Jag lånar andras hela tiden.

Sen följde en stillsam promenad längs villagatorna i kvällssolen. Livet är fint.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.