Cykel, Mountainbike

Det tar sig!

valla

Det bästa med att vara egen är att jag i mångt och mycket kan styra mina tider själv. Ibland har jag ett fotojobb om dagen, ibland två eller tre och ibland är jag helt ledig. Det gör att jag kan lägga träningen mitt på dagen om jag så vill. Som idag.

Ser ni backen, hällen, eller vad man nu ska kalla den på den stora bilden? DEN exakt DEN åkte jag ned för idag. Jag tvekade flera gånger och fick vända om och försöka, men till slut satt den! Den var ju svinläskig att se uppifrån, och jag som är världens mes tyckte den var superläskig. Men vilken kick jag fick av att klara det. Klarade annars fler luriga stenpassager som jag tidigare fått leda cykeln över. Det tar sig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.