Diet

Så mycket bättre

Igår hann jag inte blogga eftersom vi fick finbesök av Elisabeth. Nytt avsnitt av The Walking Dead hade kommit ut och vi var inte sena med att ordna en kväll dedikerad till den här spännande serien.

Såhär 13 dagar in i min diet med väldigt lågt kolhydratintag har metallsmaken i munnen börjat sina. Och undrar om explosiviteten inte kommit tillbaka? Igår flög jag uppför Djurgårdsgatan (1 km uppförsbacke) som jag dagligen cyklar uppför på vägen hem.

Igår åt jag ägghalvor (se förra inlägget) till frukost, matig sallad med ägg, kyckling och dressing till lunch, sötmandel och två ostschnitzlar med majonnäs till middag. Är fortfarande mätt såhär när klockan närmar sig 11. Hade jag ätit enligt Tallriksmodellen till middag igår hade aldrig mättnaden övergått till nästa dag som den gör med LCHF eftersom blodsockret sjunker under natten. Äter jag en stor LCHF-middag håller jag mig mätt fram till lunch nästa dag och det gör att ett eventuellt energiöverskott utjämnas.

Jag har fått kommentarer från människor som säger sig bli inspirerade av min äggdiet och att det är kul att läsa om vad jag äter. Det känns fantastiskt smickrande ska ni veta. Tack för att ni läser och inspireras! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.