Diet

Diet dag 8

Frukost:
Keso mini

Lunch:
Mozarella
Kebabsallad

Middag:
Proteinbar

Trist att äta proteinbar till middag en fredagkväll tänker ni! Det tänker jag också. Det var rätt trist. Men jag är så himla trött ikväll så jag hade inte orkat laga mat iallafall. Jag sa ju att jag skulle köpa kött och grejjer idag men jag kände inte att jag behövde ”unna” mig idag så då gjorde jag inte det. Jag följer min plan och vikten minskar lite varje dag. Fint!

Räknar jag kalorier?
Det var någon som frågade om jag skriver in vad jag äter någonstans och om jag räknar kalorier. Det gjorde jag i början, men nu vet jag ungefär vad jag får i mig och äter mycket likadan mat hela tiden (som jag vet gynnar min viktnedgång) så då behöver jag inte använda något kaloriberäkningsprogram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malin I Form 21 januari, 2012 at 09:11

  Lunchen hade ju inte suttit fel här heller :)

 • Reply Pia Nyberg 26 januari, 2012 at 21:20

  Är du inte hungrig?!?!?! Ser så himla lite ut…

  • Reply dessi 26 januari, 2012 at 21:41

   Nepp! Jag kräver inte så mycket bränsle.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.