Foto

Dimma på Wallsnäs

Fredrik väckte mig och sa att det var solsken ute och dimma över sjön. Fort som attan var jag ute med kameran och tog några bilder. Men de bilder jag tog under kvällspromenaden blev ännu finare så jag tänkte visa er dom istället.

Det mystiska, mörka.. Det är liksom svårare att få till än ljusa glada bilder kan jag tycka. Förmodligen för att jag har en ganska ljus stil naturligt (även om den går mot det aningen mörkare) och jag får arbeta mer med att tänka annorlunda än det som kommer spontant och är inlärt.

Himla kul är det iallafall att dokumentera livet här på Wallsnäs med omnejd. Speciellt när det är MYCKET väder. Så varsågod: dimma och -8 grader som gav näsfrost!Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 21 januari, 2018 at 18:37

    Kan hålla med. Det är någonting med mystiken i de mörkare utomhusbilderna. (Även om jag inte fotograferar på samma nivå som dig). Men även upplevelsemässigt tänker jag. :-)

    Kram M

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.