Periodisk Fasta

En 18:6 dag

Frukost kl 10:20
DSC_5879
Hade en lång kvällsfasta igår så jag startade dagen med en kesella.

Eftermiddagsmål kl 15:00
DSC_5855
Stekte ett par hamburgare efter dagens jobb och lite plock bland flyttkartongerna här hemma.

Efterrätt kl 15:30
DSC_5863
Gjorde kesoplättar. En ny favorit hos mig! Är så enkelt att göra och smakar så gott!

Sådär. Mitt matintag för idag ser ni ovan. I eftermiddag och kväll väntar fasta tills imorgon bitti. Både jag och Fredrik är lediga så vi tänkte åka till Jönköping och handla på Granit och köpa lite möbler vi behöver på Svenssons i Lammhult i just Lammhult.

Periodisk fasta på det här viset passar mig bra. Istället för att bara dra ner på kalorierna och äta många små mål och aldrig bli riktigt mätt så äter jag så mycket min kropp vill ha under 6 timmar och fastar 18 timmar. Det betyder att jag är mätt när jag äter och behöver bara gå hungrig under en period om dagen, istället för att bli hungrig mellan varje mål.

Det passar mig också bra då jag blir mer matnonchalant. Jag behöver inte gå och småäta och suget är borta. Om jag har något sug så är det efter riktig mat, och inte godis och pizza. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rund är också en form! 14 februari, 2014 at 18:19

  Men åt du BARA naturell kesella? De smaksatta tycker jag är ok att äta bara, men den naturella smakar ju typ creme fraiche…? ;-))

  • Reply dessi 16 februari, 2014 at 12:51

   Heheh nä jag har i vaniljpulver och stevia också :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.