Foto

En dag ute i Gullmåla

Igår var vi hos Doddo och Thomas hela dagen!

Vi kom dit strax innan klockan ett och hon var så mycket som 23 när vi var hemma igen. Hela familjen Petersson var samlad för att fira mamma Margaretha som fyllde 60 år i onsdags!

Det blev massvis av fika, grillat gott kött med tillbehör, tipspromenad och kubb där jag lyckades få ner antal flest kubbar. Jag brukar vara usel på sådana här spel, men av 7 försök slog jag ner jag 6 kubbar. Solen sken mest hela tiden men framåt kvällen flyttade vi inomhus eftersom vi (jag) frös. Vilken fantastisk dag det har varit. Helt mobil- och datorfri, någonting som jag skulle vilja ha mer av i mitt liv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria 20 maj, 2012 at 18:52

    Fina bilder! Men vilka roliga får, jag trodde det var kalvar först :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.