Inlines

Bra avslutning på en fin fredag

Tuff snabbdistans. Hade laddat med marsipan innan, men den hann inte sjunka undan så den stod mig upp i halsen. Körde första kilometern gick som uppvärmning då jag åkte med Fredrik som sprang.

Genom Berga (vid 9 km) gick det uppåt och hastigheten neråt. Det är hur tydligt som helst att höftstyrkan är min stora begränsning även här. Starka höfter = starka frånskjut = starkare och snabbare i uppförsbackar.

Jag såg totalt fyra eller fem harar, som tur var sprang alla undan åt rätt håll annars hade de inte hoppat så mycket längre. Det låg dimma över bäcken som rinner genom Vidingsjö och Berga. Vackert! 11,2 km blev det och jag tänjde på mina gränser genom att göra översteg i alla kurvor på slutet, även när jag tyckte att det egentligen gick lite för snabbt. Jag vinner rätt mycket på att inte bromsa och fegköra i kurvorna. Fint!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.