Cykel, Mountainbike

En slant han hit

Lite bilder från dagens runda på Vallabanan. Det har regnat flera dagar i sträck så det var blött och halt. Det märktes i ett försök upp på Valla peak där jag bara stod och slirade på den blöta hällen vilket resulterade i en sidokrasch (eller snarare att jag välte men det låter inte lika coolt).

Jag och Valla är inte riktigt sams, den är jobbig, stökig och det finns liksom ingen riktig tid för återhämtning när det bara går upp och ner hela tiden. Så, nä. Jag föredrar nog Vidingsjö just nu. Men jag vet att det kan ändra sig i en handvändning, det här med vad jag föredrar. För det har ändrat sig snabbt förr. Många gånger.

DSC01089
DSC01102
DSC01112
DSC01095
DSC01118

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.