Cykel

En tremilare mitt på dan

Var på Nellborgs och köpte ny sadel (som ni får se bild på i ett separat inlägg) idag eftersom jag får så ont i skrevet av den nuvarande. Jag kom hem med en bredare sadel med en skåra i mitten. Jag har breda höfter och har sannolikt ganska brett mellan sittbenen så en bredare sadel vore förmodligen bättre för mig.

Jag monterade dit den nya härligheten och stack ut på en testrunda. Jag hade egentligen tänkt att cykla runt två mil men det landade på tre istället. Första halvan kändes det motigt, det var mycket backar och jag upplevde att jag inte hade mitt jävlaranamma med mig idag riktigt. Men när jag kom till Slaka och civilisationen kändes det mycket bättre och humöret vände.

Jag tog en omväg förbi pappa och hälsade på en sväng. När jag var liten hade pappa en kompis som bodde en mil utanför stan som brukade cykla räser. Han ställde alltid cykeln i trapphuset utanför dörren när han hälsade på och jag minns hur jag fascinerades över hur smala hjulen var.

Idag gjorde jag exakt samma sak! Ställe cykeln på precis samma ställe. Det kändes lite coolt! :)

IMG_0386

IMG_0416

Djur är kul!

DSC_7011

DSC_7014

DSC_7010

Sadeln då? Ja den får full pott än så länge! Inget ont någonstans. Här om dagen när Fredrik och jag cyklade ungefär lika långt fick jag grymt ont, så det här bådar gott.

I morgonbitti ska jag och Carro vara med på tjejträning med cykelklubben CK Hymer. Hoppas på bra väder!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.