Livet

Ett beslut är fattat

Usch vad jobbig det här är. Men jag har tagit ett beslut. Vi kommer inte att behålla henne. Hon har varit ho oss på prov och vi har inte förbundit oss till något men det är ändå väldigt jobbigt. Hon har vunnit våra hjärtan men vi känner inte att det fungerar. Vi kommer även vänta med att skaffa hund till ett senare skede i livet. Det här är ett av de svåraste beslut jag någonsin fattat. Hon vinner mitt hjärta om och om igen, men här måste jag tänka hjärnan och inte med hjärtat. Vi tog en sista promenad i en blöt skog med solsken i blick. Kommer alltid minnas den här lilla tösen.. :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jennie 23 februari, 2012 at 15:59

  Åh, fy vad trist :( Men skönt att det känns rätt. Nya chanser kommer. Kram!

  • Reply dessi 23 februari, 2012 at 16:00

   Jaa :'( Väldigt jobbigt, tycker synd om henne som blivit så fäst vid oss. Men jag måste tänka långsiktigt och det är inte rättvist mot henne att behålla henne när vi inte tycker att det känns bra.

 • Reply Anna 23 februari, 2012 at 16:44

  Tråkigt! Men samtidigt bra om det nu är det som känns rätt. Förstår om ni vill vänta till en tid då det blir enklare att ha en hund, vad gäller boende och så t.ex. Tur att ni har Mymlan att gosa med nu när det blir tomt där hemma. :-)

 • Reply Maria 23 februari, 2012 at 19:50

  Jättetrist! Men säkert klokt av er om ni inte tycker det känns helt rätt. Ett husdjur gör verkligen skillnad i livet, både på gott och ont.

 • Reply Tilda 24 februari, 2012 at 12:05

  Tråkigt att ni inte behöll henne men hon kommer ju alltid vara er första så hon kommer alltid att finna hos er. =) När ni väl är redo för ett nytt försök och hittar rätt så kommer det vara minst lika bra om inte bättre.. Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.