Livet

Min måndag

Gick upp i ottan och tog bussen in till stan och mäklarkontoret. Bilen skulle tidigt in på skadebesiktning och service så den hade Fredrik tagit en timme tidigare.

Jag blev påkörd bakifrån i somras och bilen hade fått en spricka som behöver lagas. Ärendehanteringen har tagit lite tid, men snart äntligen ska den bli lagad.

Morgonmöte med mäklarna kl 09 och sedan vidare till en bostadsfotografering där säljarna hade gjort så fint med tulpaner och levande ljus :) Älskar att fotografera bostäder när det är fint och jag är utvilad.

Hälsade på hos Ivana då hon flyttat till större lägenhet i stan för några veckor sedan. Nu har hon ett bra läge nära till Trädgårdsföreningen och stan. Och typ 10 meter till närmaste mataffär. Kan bli avis på sånt faktiskt. Att bara kunna pipa ner om man är godissugen. Jag får åka en mil till närmaste affär liksom..

Hon bjuckade på proteinglass!

Alex och jag spelade fotbollsspel på hans rum och jag klådde honom med 3-0! Mohaha!

Gick förbi Trädgårdsföreningen på vägen till bussen hem till landet <3 Fredrik är nu hemma med bilen och vi ska se film ikväll och bara ta det lugnt. Sweeet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.