CrossFit

Fight gone bad!

Gick upp i ottan för ett CrossFit-pass innan jobbet. Tricket att gå upp 1,5 timme innan man brukar är att sätta alarm på en mobil som man sedan lägger i köket hehe..

Styrka/teknik
Teknikgenomgång av övningarna i woden.

Wod
”Fight Gone Bad” – CF LKPG style

3 varv av:

1 min Wallballs, 10/6kg (4 kg – jag HATAR wallballs!)
1 min Sumo deadlift highpull, 35/25kg (15 kg men hade kunnat ta 18 eller 20 kg)
1 min boxhopp, 60/50cm (pallade upp några vikter och hoppade på, än kan jag inte göra boxjumps)
1 min Push press, 35/25kg (15 kg)
1 min burpees
1 min vila

Totalt antal reps: 198 (68,60,70)

Nöjd med energin trots att det var tidigt på morgonen innan frukost! Åt en sked kokosfett (det kändes som att äta vaselin typ) innan eftersom jag inbillar mig att det här med MTC som kokosfettet innehåller är någonting viktigt och bra (ökar uthålligheten bland annat).

Jag har märkt att jag återhämtar mig sjukt snabbt efter wod:arna nu för tiden. Tycker det blir knepigt när jag ska regga intensiteten på ett pass på Funbeat 1-2 timmar efter. Då minns jag knappt hur intensivt jag körde utan då har jag bara den här härliga lugna känslan i kroppen. En sak är iallafall säker och det är att ett CrossFit-pass aldrig eller sällan reggas på en intensitet under 16 på Borg-skalan.


Borg-skalan på Funbeat

Efter passet stannade jag kvar en stund och övade på double unders (hopprepshopp – 2 varv per hopp). Just nu känns det heeelt omöjligt. Men det är det som gör att jag forsätter med CF vecka efter vecka. Jag VILL kunna göra en double under, jag VILL kunna stå på händer och jag VILL kunna göra en riktig pull-up.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mikaela 15 oktober, 2012 at 10:21

  Bra gjort!
  Jag ska gå ikväll (kors i taket!), ska bli spännande!

  • Reply dessi 15 oktober, 2012 at 10:30

   Aw! Vad kul! :) Kör hårt!

   • Reply Mikaela 16 oktober, 2012 at 09:44

    Jabba-dabba-doooo! 201 reps, Rx!! mitt första rx!! :)

 • Reply Lotta 16 oktober, 2012 at 09:53

  Bra jobbat, särskilt för ett morgonpass! Åh, nu blev jag faktistk sugen på Crossfit igen, har ett uppehåll annars. Håller HELT med dig om wallballs. Livet vore bättre utan dem (kanske).

  • Reply dessi 16 oktober, 2012 at 10:23

   Hahaha :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.