Mountainbike

Filmat mtb med min nya GoPro!

I veckan var det så otroligt fint väder och vi hade ännu inte fått någon snö här i Linköping, så jag testade stigarna i Vallaskogen som nu var frusna och riktigt bra!

Passade på att filma med min nya GoPro Hero 9 Black som jag köpte i augusti. Det var faktiskt enklare än jag trodde! Jag har ett gammalt bröst-harness sedan tidigare som fortfarande passar de nya modellerna. Eftersom jag har en massa tuttar och sådär så får jag bara vinkla upp kameran lite mer för att den inte ska filma ner rakt ner i backen. Chansade på vinkeln nu och det blev faktiskt så bra att jag klippte ihop en video på hur det brukar se ut när jag kör på mtb-banan i Vallaskogen.

Ljud på!

Sätt på ljudet för jag pratar och kommenterar banan medan jag cyklar i skogen.

Puss! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.