Diet, Produkter

Fit & Smart Protein – Caffé Latte

Jag tycker om kaffesmak, men inte kaffe. Jag dricker inte kaffe. Har svårt att få ner det. Det gäller nästan alla varma drycker. Jag tycker inte om kaffe och jag tycker inte om té. Sen dricker jag inte alkohol men det är en annan historia.

Det här proteinpulvret från Charlotte Perrelli är jättegott! Fungerar utmärkt att blanda med mjölk eller vatten. Det smakar faktiskt gott att blanda med bara vatten. Jag har tidigare använt chokladsmaken och det var sådär att blanda med vatten. Men den är ändå god att blanda med mjölk. Jordgubbssmaken är OK, men den växte nästan i munnen om man drack den varje dag.

Fit & Smart protein – Caffé Latte 900 g finns på Bodystore och kostar 209 kr!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Caroline 29 november, 2011 at 13:02

    Jag tycker inte heller om kaffe, men gillar kaffesmak på annat, haha! Märkligt!

    Från och med idag kommer jag lägga upp sådana citat varje dag :D Bra att bli lite extra peppad osv :D

    Ha en bra dag :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.