Produkter

FitBit Charge

Jag får erkänna att jag tyckte det var larvigt med de här smarta armbanden till en början. Tills jag hajade att det faktiskt fanns vettiga varianter som liksom registrerar dina steg och rörelser i bakgrunden och inte påminner dig om att du minsann borde resa dig ur soffan nu. För det måste vara stressande har jag tänkt. FitBit stressar inte.

FitBit Charge, som jag köpte på fyndhörnan på NetOnNet för några hundralappar billigare, reggar steg, antal trappor, distans, antal aktiva minuter under en dag och sömn. I bakgrunden. Den vibrerar när du uppnått ditt mål, som t ex kan vara att gå 10.000 steg om dagen. Det tycker jag är helfestligt. Man blir lite glad när det pirrar till på armen.

En annan smart grej är att den vibrerar när det är någon som ringer på mobilen. Namnet på den som ringer poppar upp på den lilla skärmen. Amajgadd vad finurligt för mig som antingen förlägger telefonen eller har den på ljudlös så jag inte hör den.

Och med FitBit-appen i mobilen kan man se mer detaljerad data som armbandet registrerat. Man kan även räkna kalorier och sånt tjafs.

DSC_6947

DSC_6933

DSC_6950

Nej, jag är inte sponsrad på något sätt. Jag tycker bara om min nya pryl.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply coyntha 15 januari, 2015 at 09:26

  Jag har en vivofit från Garmin och den funkar också bra. Jag har haft den sen i oktober. Men jag vet inte vad ska jag göra med informationen dock :)

  kram på dig!

 • Reply åsa 15 januari, 2015 at 22:14

  Funderar på hur den reg trappor, känner den av stigningen tro?
  Har du testat ha den på när du tränar? Funderar på hur den reg crosstrainer exempelvis? Blir det som steg?

  • Reply dessi 17 januari, 2015 at 17:11

   Den känner av stigningen, för ibland räknar den fel när jag t ex gått en promenad med mycket höjdskillnader :P Vet inte hur den räknar vid crosstrainer.

 • Reply åsa 15 januari, 2015 at 22:18

  En helt annan fundering. Paleo – känner du till om det finns någon i Linköping som håller kurs i Paleo ? Är helt ny på det, så det skulle vara kul med en kurs för att komma i gång lite snabbare.

  • Reply dessi 17 januari, 2015 at 17:10

   Hej Åsa! Tyvärr vet jag ingen paleo-kurs, men det hade varit kul att gå på en! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.