Livet

Födelsedagsfika & Marsipangården i Trosa

Idag har vi varit på födelsedagsfika hos Jenny och Johan. Johan är Fredriks bror och Jenny är hans fru. De har två jättesöta små barn ihop – Theo & Tim.

Jenny fyller år imorgon och hon ääälskar marsipan och på vägen hem från Vagnhärad igår åkte vi till Trosa där de har ett café som gör och säljer marsipanpralinerMarsipangården. Det var helt magiskt där inne! Mängder av marsipan, olika kakor, tårtor och chokladpraliner.

Ett hett utflyktsmål! Där inne köpte vi en liten ask med ihop-plockade marsipanfigurer till Jenny :)

Vid lunchtid idag gav jag mig ut för en premiärrunda på mina Nordic trainers. Jag som inte tränat kondition på länge upplevde det hela som mycket ansträngande. Dels väger varje ”pjäxa” bly och dels var det en hel del blötsnö som låg på cykelvägarna där inlinesen inte fick fäste. Då blev det mycket stakning!

Körde i ungefär en halvtimme och hoppas att de saltar cykelvägarna så slasket försvinner.

Ikväll har vi också hunnit med att göra upp en budget inför framtida radhusköp. Det finns ett ute till försäljning just nu som vi båda är väldigt intresserade av.

Om en vecka är det visning och då får vi se om det är lika fint i verkligheten. I såfall kommer vi ge oss in i budgivningen. Woop woop! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.