Cykel

Första turen på MTB:n i stan

Innan den här flytten tänkte jag att det inte skulle bli så mycket grejer att flytta FÖR JAG HADE JU GJORT MIG AV MED MASSOR. Vilket skitsnack jag hade intalat mig! Det tog prick hela dagen att flytta saker igår. Och två dagar innan hade Fredrik och jag åkt och skänkt grejer och börjat flytta saker till nya läggan. Ändå tog det 12 timmar igår.

Efter en god natts sömn hade jag ändå restore:at energinivåerna och kunde fortsätta med att varva mellan att packa upp och kolla på film på datorn. Vi tog till och med en tripp till Bauhaus.

Nu ikväll ville jag ta vara på det fina svala vädret så jag stack iväg och cyklade i ca 40 minuter i eklandskapet. Så himla fint och kul att kunna vara där på typ 2-3 minuter på cykeln. Ikväll tog vi också en kort promenad bland husen och jag älskar verkligen att kika på fina hus och trädgårdar. Det är fortfarande ganska mycket kaos hemma men så fort vi kommit iordning visar jag bilder :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Trail & Inspiration 1 juli, 2019 at 09:28

  Samma här (även om det inte var jag som flyttade i helgen).
  Väninnan; ”Vi ska bara flytta de stora möblerna. Skänk, soffa, sängar, köksbord- och stolar, kyl och frys”.
  (Allt annat kör hon en annan dag).

  Mm… Två kvinns (jag och hon) pga manfall = 10 timmars flytt! Helt mör var jag i söndags morse! :-o Haha!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.