Livet

En lugn fredag..

Är hemma och pillar med datorn, har en tvätt igång. Fredrik är ute och käkar med några kompisar och jag försöker ta det lugnt och ladda batterierna. Var ute och sprang intervaller i eklandskapet med Fredrik igårkväll och efter det så kände jag att energin sinade. Har mest tagit det lugnt idag. Vi tog en promenad ner på stan och beställde en ny vardagsrumsmatta i ull. Det är en röllakanmatta som jag suktat efter ett tag.
När vi kom hem cyklade vi bort till mataffären, som min mamma jobbar i, och handlade. Fredrik köpte ju en gammal damtralla till mig på kommunens cykelauktion i våras och den är svinkul att cykla på! Känner mig som när jag var barn som cyklade runt på gatorna.

Har semester nästa vecka, fast det kommer bli bok-jobb ändå. Ivana och jag ska åka och intervjua och fota folk. Sen i juli-augusti ska jag fota fler recept till boken. Kommer bli mycket fikabröd över, mums!

Imorgon har jag ett halvdagsbröllop och det ser ut som att det ska bli typ årets varmaste dag. Vet inte hur jag ska klara det.. jag som svettas som en gris i värmen. Det brukar dock gå alldeles utmärkt, det är mest jag som stressar upp mig inför stora events som det här.

Matplatsen har kommit iordning, älskar ljusinsläppet!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.