Foto

Fotat prints åt stylist

Idag åkte jag till Harvestad som är ett nybyggt fint område i Linköping lite utanför stan. Jag skulle fota prints i miljö åt stylist Filippa som hon kunde använda i sin marknadsföring. Finns det lucka i mitt schema så gör jag gärna såna här fotograferingar.

Tycker det är superkul att bara fokusera på en viss detalj i en inredning. För det är liksom där mycket av kreativiteten kommer fram. Att bara fota rummen i sin helhet kan ”vem som helst” göra i princip, men tajtare bilder som ska visa en känsla är lite svårare och ofta har kanske inte bostadsfotografen tid att ta såna bilder pga pressat tidsschema. Och det är där jag kommer in :)

Printsen var jättefina och jag skulle gärna ha den vänstra över soffan hängandes hemma! ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.