Cykel, Foto

V.I.P! Foton från Vätterunrundan

Jag hämtade ut mitt fotopass i Motala idag. Carro hängde med och agerade fotoassistent. Vi började med att ta bilder vid målgång och i stadsparken där alla cyklister låg och göttade sig efter att ha köttat runt Vättern. Oslagbar stämning! Sen åkte vi bort till sista depån i Medevi och tog lite action-bilder. Dock tyckte jag att mingelbilderna var roligast att ta, vilka härliga original det finns! :)

Nästa år ska jag försöka vara ute i god tid och hämtade ut fotopass dagen innan och följa cyklisterna från start till mål och åka runt till fler platser. Nu är jag sugen på att själv cykla! Carro och jag pratade om att göra en halvklassiker nästa år. Tåls att tänka på. Imorrn blir det Rängen runt med Hymer! 5-6 mil med stopp för jordgubbar.

22

3

4

23

25

2

1

6

13

10

21

7

9

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Richard (www.rundtramp.se) 20 juni, 2013 at 18:15

    Jag måste cyklat alldeles för snabbt, för jag hamnade inte på en enda av dina bilder. :)

    Skämt åsido. Jag såg dig inte när jag gick i mål. Annars hade jag så klart hejat!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.