Livet

Fotografering i Tinnerö eklandskap

I helgen har jag kommit in i ett kreativt flow som jag älskar! Det går upp och ner med den saken och när idéer bara sprutar ur mig och har jag energi att förverkliga dem är jag i mitt essä. Som tur är, är Fredrik oftast med på noterna :)

Som idag, när jag ville ha nya bilder till bloggen. Då stack vi iväg till Tinnerö eklandskap och Fredrik plåtade mig när jag sprang och tillbaka längs den absolut finaste grusvägen i hela eklandskapet. Ljuset var perfekt och Fredrik lyckades fånga några riktigt fina bilder!

DSE_3380header

DSE_3423s

DSE_3441

DSE_3449s

DSE_3347

DSE_3376

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Elna - Formcykel på Healthy Living 22 september, 2015 at 13:54

  Flow rimmar på glow och hela du strålar, härliga bilder!

  • Reply dessi 24 september, 2015 at 14:14

   Tack Elna! Eller det är ju Fredrik som ska tacka egentligen ;) Han hälsar!

 • Reply Åsa 26 september, 2015 at 14:27

  Älskar eklandskapet. Det är verkligen en lite pärla! Bodde i stan i flera år innan jag hittade dit.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.