Livet

Fredrik fyller 40!

För mig är det en rätt stor deal när nån fyller 40. Jag minns både min pappas och mammas 40-årsdag och jäklar vad det har firats kors och tvärs :D

Vi vill båda firas ordentligt när det gäller, men mer innerligt än intensivt. Ingen av oss gillar att gå på fest där det är mycket folk. Vi gillar att umgås i små grupper, helst med nördiga själar där man kan gå in på djupet på olika samtalsämnen :)

Så kvällen har spenderats med Elin och Jerre på Bestia i Vallastaden. Förstagångsbesök för oss samtliga. Pizzan var enormt god men servicen var kass haha! Kan ändå rekommendera folk att äta där (eller ta med!), för det var bra stämning och god mat.

Fredrik hade inte önskat sig några presenter, utan samlar pengar till Fågelcentralen i Kungälv via Facebook. Jag ville ge honom nånting ytterligare och bokade en weekend i Tiveden i mitten på april. Tiveden är en av Sveriges största nationalparker och ligger på andra sidan Vättern.

Men jag avslöjade inte destinationen direkt utan lät honom gissa med en hemmagjord ordrebus! Sen gjorde jag kluriga mattetal för att få reda på mellan vilka datum vi skulle åka :D

I den här byggnaden i Vallastaden låg restaurangen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.