On nom nom!
Ingredienser 2-3 portioner:
200 gram grovt tärnad kycklingfilé
150 g riven mozarella
Valfri mängd kokt broccoli
1 portion tacokrydda
Tacokrydda:
1,5 tsk salt
1 tsk vitlökspulver
2 tsk chilipulver
1 tsk spiskummin
1 tsk lökpulver
2 krm cayennepeppar (observera kryddmått!)
2 tsk paprikapulver
Stek kycklingbitarna tillsammans med tacokryddan. Kycklingen ska bli genomstekt. Koka samtidigt broccolin med salt. Lägg kycklingen och broccolin i en ugnssäker form. Strö över mozarellaosten och lite flingsalt. Gratinera i ugnen tills osten smält på ca 175 grader.
3 Comments
Men oj, det där ser ju vansinnigt gott ut. Tack för tipset!
Men gud så gott! Det måste jag prova på! :D
[…] Tacokycklingen som är så sjukt jävla gott att jag vill äta det varje dag! Glöm bara inte att ta dubbelt så mycket tacokrydda om ni tar dubbelt så mycket kyckling än vad som står i receptet. […]