Mountainbike

Obs! Bilden är ett montage

Firade Valborgsmässoafton på lelle scotten, efter att ha tjatat på Fredrik 83646388 gånger på att följa med. Synd att han vägrade för det första jag möttes av var ett rådjur vid det ödelagda torpet när man precis kommit in i skogen.

En bit in såg jag ytterligare fyra stycken som stod blixt stilla när jag åkte förbi. Såg dem ett par fler gånger längre in i skogen eftersom jag följde efter dem. Till slut blev vegetationen för tät så jag fick leta mig tillbaka till stigarna igen. Cyklade på släta breda stigar och lite mer tekniska partier med en del gegga. Längtar efter att våga mer!

bild

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.