Cykel, Mountainbike

Snyggtramp

Skön cykling ute i Tinnerö idag. Jag skruvade på nya pedalerna och jag måste säga att jag trivs bättre med vanliga plattformspedaler än SPD. Snygga är de också! Det var också jack- och långbyxepremiär. Den äppelgröna lövtunna vindjackan från Newline åkte på. Otroligt skön och den skyddade bra från vinden.

Jag hade laddat med två kokta ägg och en liten portion havregrynsgröt (AXA’s smaksatta med äpple och kanel, smackar pecka!). Den laddningen funkade finfint! Tänk vilken skillnad det kan vara mot att äta 20-30 gram kolhydrater mot typ 40-50 gram. Idag kändes det som att jag kunde cykla hela dagen.

Vi cyklade på breda grusvägar med inslag av lera och asfalterade 70-vägar bort förbi Skeda där vi vände och körde tillbaka. Medvind dit, motvind hem. Här hjälpte det massor att ligga på rulle. Ligger jag tätt bakom Fredrik kan jag cykla med knappt någon ansträngning alls, medan jag påverkas ganska mycket av motvinden om jag cyklar själv. Vi ville cykla 2-3 mil idag och det gjorde vi med den snygga siffran 25,55 km.

Köpte en FlapJack Pecan på affären innan vi åkte hem. Glutenfri och SÅ HIMLA GOD!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.