Livet

Djurälskaren i mig

Då och då händer det att Fredrik och jag drar till ett fågeltorn eller någon annan kul plats för att titta på djur och knäppa lite bilder. Ikväll var det så snyggt ljus ute så jag bad Fredrik ta några bilder på mig i min superfräscha klänning från Monki. Nej, är inte preggo har bara ätit för mycket gratisfika.

Vi hittade till Svartåmynningens naturreservat och jag knäppte bilder på ett par tofsvipor som ville visa upp sig. Vi fortsatte sedan bilvägen runt hela Roxen och såg ett helt gäng med hjortar som campade vid vägen. Det häftiga var att de var helt orädda. Jag kunde kliva ur bilen och ta bilder på dem helt ostört.

Vilda djur är något som intresserat mig de senaste åren. När jag var liten brukade jag dock samla på sniglar och gräshoppor tillsammans med mina kompisar, men sen försvann naturintresset och ytliga saker som killar och smink blev mer intressant. Nu är jag till och med så nördig att jag skriver upp om jag ser någon ny fågelart. Idag såg vi t ex Rödbena som jag inte tidigare skådat, förmodligen en jättevanlig pippi men för mig var den ny.

_DSC4922

_DSC4889

_DSC4903

_DSC4924

_DSC4913

_DSC4950
Tofsvipa

_DSC4975
Rödbenor

_DSC4866

_DSC5057

_DSC5013

_DSC5079

_DSC5108

_DSC5082

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.