Restaurangbesök

Holy Greens, Linköping

Nyligen öppnade salladsbar-kedjan Holy Greens en restaurang i Linköping. Jag kom först i kontakt med deras mat i somras då jag var på aw med HusFoto och spelade discgolf. Tyckte det var så gott att jag varit där flertalet gånger sedan dess.

Jag är väldigt noggrann med vad jag stoppar i mig, i synnerhet när jag äter ute. Det brukar bli olika sallader på Ronaldo’s Bistro över ån. Jag älskar deras räksallad!

Hur som är det inte helt enkelt att äta nyttigt ute i den här staden, åtminstone inte om man inte vill lägga flera hundralappar på mat från restauranger som Jord, Dahlboms kök eller Stångs magasin.

Därför går jag till Holy Greens i stan. Inte för att jag tror vegetarisk mat är nyttigare än köttbaserad (det finns sallader med t ex kyckling och lax också), utan för att maten är fräsch och inredningen snygg. Man har 12 olika sallader att välja bland, men man kan också välja en helt egen. De samarbetar med odlare och kan erbjuda lokalodlat efter säsong. Det gillar jag!

Jag gillar dessutom utbudet av dricka (bland annat kombucha) och att man kan köpa till en liten raw-kaka som dessert.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.