Löpning

Höstens första 5:a!

AJ vad mina benhinnor kommer skrika nu de kommande dagarna. Men SÅ värt! Sprang nämligen höstens första femkilometare ikväll. 23:e juni sprang jag en 5:a senast. Det var i Olstorp med Carro. Det är ju 4 månader sedan! Gah!

Blev peppad av löparsnack med Ivana och lite samlande träningsbloggar. Fem kilometer är min favoritdistans och det känns SÅ skönt att veta att jag faktiskt orkar min vanliga asfaltsrunda jag brukade ta regelbundet när jag var som mest löpaktiv. Behövde inte ens stanna i asjobbiga mördarbacken. Pulsen gick spikrakt upp, men jag varken kräktes eller svimmade. Benhinnor och vader var lite kinkiga men det var inte värre än att jag kunde bita ihop.

Jag längtar efter härliga löpupplevelser och sköna mtb-rundor runt om i Sverige nästa år. Jag ska ge 2014 bästa möjliga start. Springa, lyfta, cykla!

DSC_2636

Saucony Grid Type A4. En av mina lättaste och tunnaste skor. Har inte sprungit mer än ca 35 km i dom, men jag tror att jag kommer använda dom mer efter kvällens runda. I de här har jag både sprungit Midnattslopp och min snabbaste tid på 5 km någonsin på Blodomloppet i Linköping.

DSC_2633

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 26 oktober, 2013 at 18:20

    Härligt! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.