Löpning

Nuet i Vidingsjö

Sprang elljusspåret i Vidingsjö idag. Här vill jag bo. Jag vill bo med LOK-milen runt knuten. Jag älskar Vidingsjö och alla dess möjligheter. Här finns motionsspår från 2,5 km upp till en mil – LOK-milen. Finare mil är det svårt att hitta i Linköping. Den här bilden är tagen därifrån en varm sommardag.

Jag fick upp flåset rejält, det är ganska kuperat. Det var blött, slaskigt och geggigt i spåret och jag frös om tårna till en början. Sen blev jag varm och go. Jag var perfekt klädd. Ett linne underst, sen en långärmad funktionströja och överst en kortärmad funktions T-shirt från Midnattsloppet. På benen hade jag kompressionstights från Röhnisch och på fötterna FiveFingers Trek Sport. På huvudet en Buff.

Njöt när jag var där i skogen, ingenting kunde vara viktigare än där och då. Nuet. Fåglarna, solstrålarna som silade ner mellan trädkronorna, min andning, mina fotsteg. Låter det klyschigt? Inte om man är löpare, då vet man exakt vad jag snackar om. Och jag ska bli löpare igen. Hör ni det?! :-)

Fredrik är kvar i Vidingsjö och springer långpass. Tror han tänkte springa två mil. Snart är det både Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon för hans del. Han ringer när han vill ha skjuts hem. Om han inte springer hem. Då blir det 2,5 mil. Det är rätt långt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linruz 9 april, 2012 at 07:14

  Håller med dig Vidingsjö är verkligen jättefint.
  Ngt visst att går där i spåret och känna skogens närhet och fåglarna kvittra.
  Krampå dig
  Lina

  • Reply dessi 9 april, 2012 at 11:40

   Ja visst är det? :)

 • Reply Maria 9 april, 2012 at 09:18

  Vet precis hur det känns, tog första rundan i skogen igår, en hel del snö kvar men ändå härligt. Var tvungen att stanna på toppen av rundan och bara njuta av kvällssolen!

  Vad tycker du om kompressionstightsen jämfört med ”vanliga”, nån skillnad?

  • Reply dessi 9 april, 2012 at 11:39

   Skönt! :)

   Just Röhnisch kompressionstights är mina favvotights just för att de håller in allting. Jag tror inte de har en så stor kompressionsfunktion egentligen, mer anti-shake som de skriver på hemsidan. Jag gillar dem! Men skulle jag köpa ett par tights för själva kompressionsfunktionen skulle jag nog satsa på ett par X2U.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.