Livet, Löpning, Träning

Istället för Tjejvättern

Idag skulle jag ha cyklat Tjejvättern. Jag hade betalat min startavgift och till och med skrivit ut startbeviset utifall jag skulle ändra mig och faktiskt cykla. För jag har inte tränat cykling någonting. Visst att man klarar 10 mil utan träning, men hur kul hade det varit? Jag sa till mig själv att jag skulle cykla OM det var fint väder. Men enligt väderprognoserna såg det inte bra ut. Så jag stod över. I ärlighetens namn har jag ingen bra relation till cykling. Jag tycker det är bra transportmedel och jag cyklar hellre än att åka bil, men som träningsredskap har jag inte fastnat för än.

Jag var på skithumör från stunden jag slog upp mina blå tills jag klev innanför gymdörren idag. Ett träningspass får mig nästan alltid på bättre humör! Jag tränade ben, mage, rygg, biceps och triceps. Och så styrka för höfterna i cablecrossen förstås. Övningar som ska få mitt löpsteg att bli effektivare.

Direkt efter gymmet cyklade vi bort till Fredriks bror Johan och hans fru Jenny. Fredriks storasyster och man dykte upp senare och ett par grannar som hade en fransk bulldog som gillade att bada. Vi grillade ute och åt inne.

Senare ville jag testa benhinnorna och åkte bort till Rydsskogen och började springa på 5:an och vek av till 2,5:an efter ca 1 km. Det regnade kraftigt och jag blev blöt i ansiktet. Underlaget var mosigt och geggigt så det var tungt att springa. Underlaget sög skulle man kunna säga.

Kvällen har spenderats med att titta på Aliens (Alien 2). Den är nog min favorit ibland Alien-filmerna. Vi såg ettan igår då vi tidigare i veckan såg Prometheus på bio. En snygg film. Just like that.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 10 juni, 2012 at 08:47

  Tråkigt att det inte blev någon cykling för dig igår! Det var verkligen 10 enkla mil tycker jag, och jag hade knappt tränat något heller. Av flera tusen startande var det bara 11 personer som bröt (senast jag hörde iaf). Riktigt fin och flack bana för det mesta :) Cykling är inte min grej heller men efter igår är jag lite frälst. Det var så himla kul att cykla i klunga! Tycker du ska ge det en chans ett annat år och då hoppas jag att vi ses ;) Kramkram

 • Reply Marta 10 juni, 2012 at 11:25

  Tränade du på Frisk igår? Jag tyckte du verkade lite bekant på något sätt, men kunde inte riktigt placera dig i något sammanhang. Nästa gång kommer jag fram och hälsar! Synd på Vättern. Spinning vore kanske vägen till cykelkärlek?

  • Reply dessi 10 juni, 2012 at 12:04

   Jajjebox! Och nu såg jag på din blogg att det var du med de rosa VFF:sen! Tyckte du såg himla vältränad ut :) Jobbar du där?

 • Reply Marta 10 juni, 2012 at 14:27

  Svar: ja, jag jobbar på Frisk. Iof bara några timmar i veckan när jag instruerar mina klasser, men det är ju jobb. Har faktiskt nu när sommarschemat drar igång 2 spinn klasser/vecka. Du är välkommen som min gäst när lusten faller på. Kör även en del TRX klasser senare i sommar. För jag gissar att du inte är intresserad av body step eller combat!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.