Livet

I blommornas tecken!

Min torsdag har bestått av lite allt möjligt, som jag vill ha det :) Började dagen med att åka in till stan och fota en stylad lägenhet. Efter det gick jag på stan en sväng för att kika efter nåt nytt klädesplagg, men orkade inte riktigt kånka runt på min 20 kilos fotoryggsäck mer än ca 20 min. Lade de pengarna på blommor istället.

Jag åkte till Blomsterlandet och köpte en hel drös med pansér som jag sedan planterade vid min farmors grav. Det var en massa vissna växter där sedan i vintras och skillnaden blev enorm! Resultatet finns på min insta stories..

Blomsterlandet hade inte riktigt det utbud av blommor jag ville ha att plantera vid farstun hemmavid, och eftersom jag hade resten av eftermiddag ledigt åkte jag till Blomstertorget i Ullstämma och där hittade jag massor av fina blommor! Roffade åt mig det jag tyckte var vackert och det blev lite dyrare än jag tänkt mig, but you can’t put a price on happiness y’all!

Efter planteringen fotade jag buketten jag vann av Spira Trädgårdsdesign i en tävling på insta. Vi kanske ska samarbeta i sommar då jag ska fotografera trädgårdar hon designat. Och som det visar sig nu ska jag fotografera till en ny bok i sommar. Med lokal anknytning så jag slipper fara runt som en tok :)

På lördag åker jag till Belgrad med Ivana och hennes kille Daniel. Blir borta några nätter. Tar med mig datorn och tänkte blogga därifrån!

Puss!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.