Livet

Ingen sol. Bara snö


Såhär såg vårt kök ut här om dagen. Det kändes som att vårsolen hade hittat sig in genom fönstren. Idag kom tyvärr ett snöoväder och det har snöat i sidled hela dagen. Promenaden jag tänkt ta fick bli på löpband på Friskis istället. En timme innan stängning var jag där.

Jag sprang intervaller ute på barmark igår innan lunch. Det var länge sen jag sprang och lyssnade på musik så det gjorde jag och blev skitglad. Pride med U2 sjunger vi i kören (Joyvoice) så den har jag lyssnat på repeat för att lära mig texten. Sprang 16 st 30 sekunders-intervaller där jag ökade farten de fyra sista.

Pappa har varit här idag och vi lagade hel kyckling i ugn och spelade Timeline.

Imorgon har jag morgonmöte med mäklargänget och sen ska jag hem till Carro på lunch. Resten av veckan bjuder på två möten med brudpar (ett IRL och ett via Skype), en jobb lunch med Ivana (boken kommer i maj!), ett par fotojobb och så ska jag hälsa på Madihas bebis som föddes 1 mars. Helgen är än så länge helt ledig och det glädjer mig att kunna ha ett luftigt schema. Då känns det som att jag tar hand om mig själv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.