Löpning

Intervaller i Vallaskogen

Nu när hästen är här har jag börjar springa igen. Jepp, hösten är bra för det mesta. Den svalare luften och den i mitt tycke vackrare naturen gör att jag vill röra på bena!

Sen kan jag ju inte förneka att min nya klocka gör konditionsträningen lite roligare. Jag kan se precis vilken effekt just avslutat träningspass haft på min utveckling. Löööves it! Det är fanimej beroendeframkallande.

Ett par timmar efter uppstigning idag drog Fredrik och jag till Vallaskogen och sprang intervaller. Ställde inte in några varningar på klockan utan sprang så långt jag orkade i ett relativt högt tempo, och gick små snuttar när jag behövde vila.

Och när jag kom hem rotade jag fram mitt gamla pulsband och Fredrik hjälpte mig byta batteriet. Och jävlar i min lilla låda! Det funkar fortfarande efter 10 år! Där sparade jag några hundringar.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.