Livet

Slö vecka & inbokad resa

Jävlar vad livet är tråkigt just nu! Hela den här veckan har bara varit tråk tråk tråk. Kanske mest för att jag känt mig så hängig och nästan sjuk? Vaknar med svullet ansikte, lite tjock hals och är inte så pigg och alert som jag brukar vara. Så jag har mest jobbat lite och kollat massor på TV. Har ni sett Världens sämsta indier på SVT Play? Blir sugen på att åka till Indien!

Lyssnar sjukt mycket på John Prine som pappa spelade mycket för mig när jag var liten (och fortfarande gör). Har nyligen upptäckt hans musik själv. Hans texter är helt genialiska! Men jag antar att jag inte förstod det när jag var typ 6.. Ta bara Jesus The Missing Years. Han sjunger alltså om vad Jesus hade för sig mellan 12 och 30 års ålder som inte är beskrivet i Bibeln. Haha!

It was raining. It was cold
West Bethlehem was no place for a twelve year old
So he packed his bags and he headed out
To find out what the world’s about
He went to France. He went to Spain
He found love. He found pain.
He found stores so he started to shop
But he had no money so he got in trouble with a cop
Kids in trouble with the cops
From Israel didn’t have no home
So he cut his hair and moved to Rome
It was there he met his Irish bride
And they rented a flat on the lower east side of Rome…
Italy that is
Music publishers, book binders, Bible belters, Money Changers,
Spoon Benders and lots of pretty Italian chicks..

etc…

– Jesus The Missing Years

Här om veckan fick jag en spontan idé om att dra till utomlands då han turnerar i USA just nu. I USA var det dock slutsålt överallt, men i Toronto fanns det biljetter kvar! Köpte en varsin till mig och Fredrik. Och så har vi fixat flygbiljetter utan incheckat bagage (snordyrt att checka in med Iceland Air) och bokat hotell.

Så i december drar vi! Wooooop!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.