Livet

It’s all or nothing

Idag snäste jag åt en kassapersonal på Åhléns. Jag skyller på att jag inte sovit ordentligt inatt, för jag suttit uppe till klockan 03 och försökt designa en hemsida, och att hon faktiskt hade fel. Det var två kassor öppna men bara en kö till den ena. En enda skitlång kö som sträckte sig genom halva butiken. Jag ställde mig såklart i den kassa där det knappt fanns någon kö.

Så fick jag tydligen inte göra. En kö gick till två kassor. De körde varannan kund. Puckat system! Det skulle alltså vara en bättre lösning att skapa EN skitlång kö som blockerade gångarna i butiken än två lite kortare? Jag tjafsade med henne en stund, tog mina varor och ställde tillbaka dem.

”Nu jävlar ska jag aldrig mer handla på Åhléns!”

Fast det kommer jag ju.. Suck :P

Aaanyway. Har varit hos frissan på lunchen. Jämnade till kanterna. Kort frisyr kräver underhåll så jag går till frissan ungefär en gång i månaden.

Beslutade mig än en gång idag att jag ska avstå från sockret på julafton imorgon. Jag moffade godis igår och idag mår jag skit. ”Ta lagom då!” kanske ni säger. Lagom? Pfft! Lagom finns inte i min värld. It’s all or nothing lixx.

Idag händer något spännande inom kostvärlden! Vad avslöjar jag lite senare idag. Stay tuned!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Martina 23 december, 2011 at 18:37

  Badab0om va spännande! Undrar om jag redan vet? *nyfiken*

 • Reply Pia Nyberg 25 december, 2011 at 20:58

  Oh :-/ Men nu är det klart och vilka positiva reaktioner vi fått! Om det var vår sida du syftade på? Kram och fortsatt god helg!

 • Reply Madeleine i Cali. 29 december, 2011 at 00:53

  Du passar så bra i din frisyr. Jättefint! Ja, det va lite puckat.. men kassörskan ville väl inte att de andra kunderna skulle bli sura för att du gick före dom. Kösystem är en av de saker svenskar är dåliga på, har ja märkt sen ja flyttade utomlands :)

  • Reply dessi 29 december, 2011 at 01:01

   Tack! Vad snällt sagt :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.