Övrigt

Vilodag

Idag vilar jag från träningen. Jag fick lingonveckan imorse och efter lunch började jag få intensiva smärtor i magen som strålade ner på låren. Jag tog två Ipren men det hjälpte inte. Fick lite smått panik eftersom jag annars alltid får mensen på kvällen och kan hantera smärtan eftersom jag är hemma. Nu var jag på jobbet. Bad timing.

Jag har alltid lidit av kraftiga menssmärtor. Det är så handikappande att jag måste lägga mig ner med värmekudde och ibland kräks jag. Hela kroppen darrar och det är riktigt jobbigt. Jag undrar hur befogat menssmärtor egentligen är? Vad är syftet?

Fredrik kom och skjutsade hem mig. Mitt gull! ♥ Jag bäddade ner mig i soffan och där har jag legat hela eftermiddagen.

Imorgon är det vägning med gänget! Jag har förvarnat dem om att jag kommer ha gått upp i vikt. Jag har samlat på mig massor av vätska och känner mig svullen som en ballong.

PS. HUR snygg är inte Cissi Wallin i håret?

PS 2: Nu ska jag strax se Kvällsöppet i TV4 som handlar om sockerkonsumtion och sockerskatt. Gunilla ”Vitt begär” Sahlin är med och debatterar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply mariasfavoriter.blogg.se 22 december, 2011 at 09:29

  Usch vad jobbigt! Vet precis hur det är. Har också lidit av hemsk mensvärk under hela livet. Tog P-spruta under 10 års tid och slapp både mens + värk men nu när jag slutade med den är det nästan ännu värre än innan!! :(
  Det är lite orättvist att vi kvinnor ska lida så! ;)
  Men värmekudden är skön att lägga på magen!

  =)

 • Reply Emma 22 december, 2011 at 11:18

  Det är så hemskt. :( Jag hade oxå hemska menssmärtor innan jag började med mina p-piller(cerazette) för ett par år sedan. Nu har jag inga smärtor alls & mens med några månaders mellanrum. =) Kram på dig!

 • Reply Martina 22 december, 2011 at 19:06

  Uscha… hoppas du mår bättre snart!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.