Träning

Kettlebellpass med FitDek

Jag har inte haft lusten att stiga in på gymmet på ett tag nu. Men jag känner hur det ”kliar” i musklerna. De vill röra på sig! Så jag körde ett kort men intensivt kettlebell-pass hemma framför spegeln med träningskortleken från FitDek. Det fungerade kanon men jag behöver en tyngre kula.

Jag mår så bra nu! Skippat sockret och den efterkommande koman i tre dagar. Känner mig så pigg! Det slår varenda pepparkaka och lussebulle!

Nu: The Biggest Loser!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Smith 28 november, 2011 at 21:47

  Härligt att höra:-) Viktigt att påminna sig om att det faktiskt är värt det!

 • Reply Florence 29 november, 2011 at 09:06

  Jättekul att det känns bättre. Det som inte dödar mig blir jag starkare av som det heter.
  Kramar

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.