Foto

Kick-start på det nya året

Oj oj oj vad folk vill sälja sina bostäder just nu! Sedan igår har jag fotat 6 st bostäder! Har knappt haft tid med något annat än att just fota. Innan jul var det väldigt lugnt på bostadsfronten så det här är lite av en kick-start på det nya året.

kok

detalj

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Åsa 6 januari, 2014 at 11:27

  Hej!
  Kul att du börjar med styrkelyft! Jag läste din blogg för några år sedan då jag testade lchf. (Funkade inte bra för mig). Kom att tänka på din blogg idag. Jag vill också börja med mer skivstångsträning men har lite problem med knäna. Och är stel. Har blivit rekommenderad att köra MAC träning för att få mera rörlighet först.
  Tränar i bland på F&S men mest på Actic.

  • Reply dessi 7 januari, 2014 at 13:22

   Hej! Kul att du hittade tillbaka hit :)

   Ja det är samma typ av stigar i Vallaskogen som i Vidingsjö. Däremot kan man cykla på de bredare ”allmänna” stigarna i Vallaskogen också. Men de hör inte till mtb-banan och man får se upp för folk (och hästar).

 • Reply Åsa 6 januari, 2014 at 11:30

  Just ja, tänkte ju fråga; är det speciella cykelsporten i valla skogen? Jag köpte en hybrid cykel förra året så dem klara lättare offroad men inte hur bökiga stigar som helst. Vidingsjö är lite för stökigt. Har mest kört runt i Tinnerö :)

 • Reply Åsa 6 januari, 2014 at 11:31

  Hmm cykelsporten = cykel stigar!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.