Jobb

Klämma får på arbetstid

I sju år har jag i huvudsak försörjt mig på att fotografera bostäder som ska säljas. Sommaren 2013 började jag jobba för dåvarande Zentuvo, några år senare enbart för Magnusson Mäkleri i egen regi och sedan årsskiftet via HusFoto.

Jag fotograferar nästan uteslutande för Magnusson Mäkleri fortfarande, och antalet mäklare har växt den senaste tiden. Det gör att jag oftare får åka ut på landsbygden och fotografera sommarhus. Mycket utanför Åtvidaberg, ner mot Kaggebo, i Loftahammar, Gryts skärgård osv.

För mig som inte längre bor på landet är det här en underbar omväxling för mig. Jag älskar att åka bil på små vägar förbi vackra hus, sjöar och kyrkor. Och jag får se en shit load of djur! :D Idag har jag sett tranor, en liten fågelunge som sprang över grusvägen där jag kom körande, Highland Cattle-kor, alpackor och sångsvan. Jag hörde även göken för första gången.

Här nedan ligger lite bilder från mina fotograferingar idag. Åker man förbi en fårhage stannar man såklart för att klämma och fota :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.